"Awak dengkur kuat sangat, kesian saya dan anak tak boleh tidur!"

TAK SAMPAI SEMINIT TIDUR DAH BERDENGKUR KESIAN ORANG SEBELAH BARU NAK TIDUR

Jangan Risau Kami Boleh Bantu Anda Dengan Penyelesaian Mudah Dan Selamat Sepantas 2 Ke 3 Hari Penggunaan tanpa perlu buat operation.

Alhamdulillah. Masa hari pertama saya pakai produk ni dah nampak kesanya.

SEBAB BERLAKUNYA DENGKUR​

KEHIDUPAN SESEORANG YANG MENGHIDAPI DENGKUR YANG KRONIK PASTI AKAN TERDEDAH DENGAN MASALAH BEGINI

Kualiti tidur kurang baik

Tertidur/Microsleep ketika memandu

Emosi terganggu, mudah panas baran dan stress

Risiko penyakit strok, sakit jantung dan Alzheimer

Tekanan darah tinggi

Menjejaskan daya ingatan

Ramai orang di luar sana menganggap dengkur ni hanyalah satu penyakit yang biasa. Ramai orang tak ambik kisah sebab selalu di gambarkan berita palsu yang kononnya masalah ni akan hilang dengan sendiri, tapi tahu tak jika dibiarkan akan menjadi lebih teruk lagi.

Tengok feedback kat bawah

Sebelom gunakan akak ni macam orang yang tak terurus sebab tak boleh tidur malam. Suami dengkur kuat sangat sampai kena pindah bilik lain.

Sekarang dengkur dah kurang banyak dah. Akak ni pun dah boleh tidur lena dan muka akak ni tak teruk macam dulu dah.

Izinkan Kami Bantu Kembalikan Tidur Anda Yang Lena Dengan Snocinus Aid+

Snocinus Aid+ diperkaya dari bahan-bahan yang bermutu tinggi dan mampu merawat punca utama terjadinya dengkur sekaligus mengurangkan dengkur yang anda alami. Produk ini merupakan produk hasil daripada satu pusat penyelidikan dan proses penyelidikan bukanlah sebulan dua, tapi ia makan masa beberapa tahun sebelom produk ini di keluarkan. Kami amat pentingan kualiti dan keberkesanan produk yang kami keluarkan.

Bagaimana Snocinus Aid+ Berfungsi

Hasil gabungan 4 bahan semulajadi utama di atas dan beberapa lagi yang lain dengan menggunakan teknologi terkini dan moden untuk hasilkan Snocinus Aid+. Formula baru yang digunakan dapat memberikan 7 kali ganda tindak balas kepada pengguna.

MEMPUNYAI KELULUSAN DAN SELAMAT DIGUNAKAN

Telah diuji secara klinikal Selamat digunakan dan berdaftar dengan KKMRamai kat luar sana yang suka guna produk yang tiada KKM atau yang tak tahu mana datangnya. Mula-mula pakai rasa ok, lepas sebulan dua bulan, jadi benda lain. Kita jangan tergolong antara mereka yang pernah buat kesilapan begitu. Produk ni sah-sah selamat digunakan, buat apa nak ambil yang tak selamat.

Cara penggunaan yang mudah hanya dengan Snocinus Aid+

Video Cara Pakai

Play Video

PROMOSI AKAN TAMAT

April 19, 2024

Barang sampai, baru bayar

Kami juga ada sediakan servis COD. Anda tidak perlu bank in sekarang, anda cuma perlu isi detail pada borang tempahan, kami akan pos dulu dan hantar pada anda, nanti anda bayar waktu terima barang.

Doktor pun sarankan guna produk ni dulu sebelom keluarkan duit beribu untuk buat pembedahan.

Special untuk anda hari ini kami berikan FREEGIFT seperti di bawah

Bukan Itu Sahaja… Jika Anda Beli Sekarang Anda Layak Memenangi Hadiah Cabutan Bertuah

Beli SEKARANG dan dapat JAMINAN

Kami amat yakin Snocinus Aid+ mampu menyelesaikan masalah dengkur kronik anda, setelah sekian lama di pasaran, dah berpuluh ribu yang kami bantu. Oleh itu kami beri jaminan pulangan wang anda 100% tanpa banyak soal sekiranya tiada perubahan pada dengkur anda walaupun sedikit. Boleh rujuk halaman “refund and return policy” untuk detail lebih lanjut.

Setiap pesanan anda akan kami hantar dengan kemas dan selamat.

Kami yakin keputusan anda hari ini untuk ikhtiar merawat dengkur dengan Snocinus merupakan pilihan yang amat bijak dan tepat demi orang yang tersayang.

Kami yakin pilihan anda hari ini untuk ikhtiar merawat dengkur dengan Snocinus merupakan pilihan yang amat bijak dan tepat.

Kami sungguh amat berbangga dengan anda kerana membuat keputusan tepat anda pada hari ini bagi menyelesaikan masalah dengkur anda bersama produk kami.

Kami yakin keputusan anda hari ini untuk ikhtiar merawat dengkur dengan Snocinus merupakan pilihan yang amat bijak dan tepat demi orang yang tersayang.

Promosi Kombo Raya

Pakej A

RM 90


/ pax
  • 1 X Unit Snocinus Aid+
  • 1 X Unit Drawstring Travel Bag
  • Free Postage RM15
  • Tiada Cabutan Bertuah

Pakej B

RM180
RM 130


/ pax
  • 2 X Unit Snocinus Aid+
  • 1 X Penyertaan Cabutan Bertuah
  • 2 X Unit Drawstring Travel Bag
  • Free Postage RM15

Pakej C

RM270
RM 150


/ pax
  • 3 X Unit Snocinus Aid+
  • 1 X Penyertaan Cabutan Bertuah
  • 1 X Unit Anti Snore Chin Strap
  • 2 X Unit Drawstring Travel Bag
  • Free Postage RM15
Lebih Jimat

Amaran!

Jaga-jaga jangan tersalah beli produk yang seakan sama. Kemungkinan besar anda hanya terbeli minyak angin biasa.

TESTIMONI PENGGUNA

Tunggu apa lagi jom beli sekarang

Kalau digunakan secara konsisten, satu botol untuk sebulan penggunaan.

Ya, selamat di gunakan dan tiada side effect. Snocinus ni ada kelulusan KKM. Di perbuat daripada bahan semulajadi tak seperti kebanyakan Nasal Spray yang kebanyakan di pasaran yang mengandungi barang merbahaya terkawal seperti steroid. 

Bergantung pada tahap dengkur individu. Paling cepat nampak kesan seawal 1-2 hari penggunaan. Purata dalam 1 ke 2 minggu penggunaan.

Boleh. Tiada masalah tiada apa-apa kesan bahaya.

Tiada masalah, boleh gunakan macam biasa. Malahan Snocinus ni juga amat sesuai untuk pesakit asma. Boleh kurangkan asma yang ada. Cuma perlu sapu sekali di bahagian dada.

Snocinus ni untuk umur 3 tahun ke atas sahaja.

Amat sesuai jika di pakai ketika selsema teruk atau hidung tersumbat dan selesa di pakai ketika demam.

Segala permasalahan atau berkenaan produk boleh hubungi team kami di 60199343671.

Free Postage RM15

Penghantaran percuma di seluruh Malaysia (Jimat RM15)

100% Secure FPX Payment

Pembayaran online dilindungi 100% guna toyyibPay

Freegift berganda-ganda

Freegift akan diberikan untuk setiap pembelian!

SS Tribe Marketing

K10-05 Icon Residence Jalan Sultan Omar, 21030

Kuala Terengganu, Terengganu

60199343671

[email protected]

Copyright © 2024 Asuna.my I Powered by SS Tribe Marketing