SOLUSI RAWATAN DENGKURAN BERKESAN TANPA KESAN SAMPINGAN

ANDA ALAMI DENGKUR YANG KUAT HINGGA MENGGANGGU ORANG LAIN?

Jom Kami Bantu Hilangkan Dengkur Dengan Mudah Dan Selamat Sepantas 3 Hari

Aduh… Sengsaranya tidur selalu dengkur ni…

Mana tak nya orang sekeliling asyik komplen je. Malu satu hal, badan pon rasa macam tak cukup tidur je walaupun malam dah tidur lama.

SEBAB BERLAKUNYA DENGKUR​

Anda juga mungkin ada masalah macam salah seorang yang pernah kami bantu sebelom ni. (Ini adalah kisah sebenar)

Anda juga mungkin ada masalah macam salah seorang yang pernah kami bantu sebelom ni. (Ini adalah kisah sebenar)

Ali ingat dengkur ni perkara biasa je. Yela kan orang tua2 dulu kata dengkur ni sebab terlalu penat je. Sampai la satu hari, dengkur Ali tu sampai tahap mengganggu kerjanya. Macam mane boleh mengganggu? Time siang selalu rasa mengantuk je kat ofis sampai tersengguk dan tertidur atau microsleep. Berdengkur pulak tu kat ofis. Malu je kat ofismate sebelah.

Satu hari, Ali buat keputusan untuk pergi jumpa doktor pakar. Doktor jalankan sleep study untuk cek tahap dengkur Ali tu dan Ali di sahkan menghidap penyakit Obstuructive Sleep Apnea(OSA). Doktor cek skali bacaan darah Ali sebab Ali selalu mengadu selalu sakit kepala dan rasa macam semput time kerja.

Di sebabkan dengkur tu jugakla buatkan bacaan darah Ali tak stabil dan selalu naik. Cara paling cepat untuk hilangkan dengkur tu, doktor sarankan Ali buat pembedahan dengan segera. Kalau ikut kan hati Ali, nak je operate terus time tu. Tapi kos pulak yg jadi masalah. Mana mampu nak cover kos operate yg hampir RM20K tu. Anak2 makan pasir nanti.

Cara kedua , doktor sarankan Ali pakai satu alat untuk paksa aliran oxygen masuk semasa tidur. Nama alat tu CPAP. Tapi malang nya tu pun Ali tak mampu beli kerana kos untuk satu alat tu berharga RM7K. Ali dah start tension dah.

Ali buntu, macam mana la nak hilangkan masalah dengkur dia ni. Sehinggalah satu hari Ali ceritakan masalah tu pada kawan ofis dan kawan Ali cadangkan Ali gunakan satu produk ni hasil penyelidikan daripada satu universiti tempatan yang telah berjaya membantu hampir 8000 penghidap dengkur.

Syukur Alhamdulillah, dengkur Ali berkurang dengan sangat ketara selepas gunakan produk tu.

Semenjak dari tu Ali tak lagi berdengkur time tidur. Ali sangat gembira sebab bukan dia sahaja yg dapat tidur lena, isteri Ali dan jiran2 nya pon dapat tidur lena tanpa gangguan dengkur Ali.

KEHIDUPAN SESEORANG YANG MENGHIDAPI DENGKUR YANG KRONIK PASTI AKAN TERDEDAH DENGAN MASALAH BEGINI

Tekanan darah tinggi

Menjejaskan daya ingatan

Kualiti tidur kurang baik

Tertidur/Microsleep ketika memandu

Emosi terganggu, mudah panas baran dan stress

Risiko penyakit strok, sakit jantung dan Alzheimer

Mengikut pakar bedah telinga hidung dan tekak, Hospital Pantai Ampang, Dr Raymond Tan, orang yang hadapi masalah dengkur boleh menyebabkan nafas terhenti selama 30 saat.

Ramai orang di luar sana menganggap dengkur ni hanyalah satu penyakit yang biasa. Ramai orang tak ambik kisah sebab selalu di gambarkan berita palsu yang kononnya masalah ni akan hilang dengan sendiri, tapi tahu tak jika dibiarkan akan menjadi lebih teruk lagi.

Percaya tak kalau kami cakap dengkur ni sebenarnya bahaya?

Anda mesti dengar penjelasan Dr. Safari Elis tentang dengkur dalam video di bawah ni.

Play Video

Ramai yang beranggapan BERDENGKUR adalah sesuatu yang BIASA dan selalu dikaitkan dengan tahap KEPENATAN seseorang itu… betul tak? Selalu kita ingat tidur berdengkur tu perkara biasa dan ramai antara kita yang memandang remeh perkara ini. TIDAK sama sekali !!!! Saya ulang… Berdengkur adalah TIDAK NORMAL dan Sangatlah MERBAHAYA terhadap kesihatan.

Kenapa berdengkur bahaya? Kerana ia merupakan salah satu symptom atau tanda kepada penyakit Obstructive Sleep Apnoea (OSA) yang merupakan penyebab KEMATIAN mengejut atau MATI dalam tidur.

Masalah berdengkur dan OSA juga meningkatkan risiko penyakit-penyakit lain seperti DARAH TINGGI, KENCING MANIS DAN STROK atau LUMPUH. Bukan setakat itu sahaja.. Dengkur juga boleh mengganggu KUALITI HIDUP orang yang berdengkur dan juga pasangan beliau..

Ramai Diantara Rakyat Malaysia Meninggal Akibat Daripada Masalah OSA,Dengkur Kronik,Menurut kajian di USA, seramai hampir 40,000 orang MATI mengejut SEMASA TIDUR setiap tahun akibat masalah ini.

Tengok feedback kat bawah

Sebelom gunakan akak ni macam orang yang tak terurus sebab tak boleh tidur malam. Suami dengkur kuat sangat sampai kena pindah bilik lain.

Sekarang dengkur dah kurang banyak dah. Akak ni pun dah boleh tidur lena dan muka akak ni tak teruk macam dulu dah.

Disclaimer: Individual Results may vary, and testimonials are not claimed to represent typical results. All testimonials are real participants, and may not reflect the typical purchaser’s experience, and are not intended to represent or guarantee that anyone will achieve the same or similar results.

Izinkan Kami Bantu Kembalikan Tidur Anda Yang Lena Dengan Snocinus Aid+

Snocinus Aid+ diperkaya dari bahan-bahan yang bermutu tinggi dan mampu merawat punca utama terjadinya dengkur sekaligus mengurangkan dengkur yang anda alami. Produk ini merupakan produk hasil daripada satu pusat penyelidikan dan proses penyelidikan bukanlah sebulan dua, tapi ia makan masa beberapa tahun sebelom produk ini di keluarkan. Kami amat pentingan kualiti dan keberkesanan produk yang kami keluarkan.

Bagaimana Snocinus Aid+ Berfungsi

Hasil gabungan 4 bahan semulajadi utama di atas dan beberapa lagi yang lain dengan menggunakan teknologi terkini dan moden untuk hasilkan Snocinus Aid+. Formula baru yang digunakan dapat memberikan 7 kali ganda tindak balas kepada pengguna.

MEMPUNYAI KELULUSAN DAN SELAMAT DIGUNAKAN

NOT

Telah diuji secara klinikal Selamat digunakan dan berdaftar dengan KKMRamai kat luar sana yang suka guna produk yang tiada KKM atau yang tak tahu mana datangnya. Mula-mula pakai rasa ok, lepas sebulan dua bulan, jadi benda lain. Kita jangan tergolong antara mereka yang pernah buat kesilapan begitu. Produk ni sah-sah selamat digunakan, buat apa nak ambil yang tak selamat.

Cara penggunaan yang mudah hanya dengan Snocinus Aid+

Video Cara Pakai

Play Video

PROMOSI AKAN TAMAT

July 25, 2024

Barang sampai, baru bayar

Kami juga ada sediakan servis COD. Anda tidak perlu bank in sekarang, anda cuma perlu isi detail pada borang tempahan, kami akan pos dulu dan hantar pada anda, nanti anda bayar waktu terima barang.

Kami sungguh amat berbangga dengan anda kerana membuat keputusan tepat anda pada hari ini bagi menyelesaikan masalah dengkur anda bersama produk kami.

Doktor pun sarankan guna produk ni dulu sebelom keluarkan duit beribu untuk buat pembedahan.

Special untuk anda hari ini kami berikan FREEGIFT seperti di bawah

Bukan Itu Sahaja… Jika Anda Beli Sekarang Anda Layak Memenangi Hadiah Cabutan Bertuah Dibawah

Beli SEKARANG dan dapat JAMINAN

Kami amat yakin Snocinus Aid+ mampu menyelesaikan masalah dengkur kronik anda, setelah sekian lama di pasaran, dah berpuluh ribu yang kami bantu. Oleh itu kami beri jaminan pulangan wang anda 100% tanpa banyak soal sekiranya tiada perubahan pada dengkur anda walaupun sedikit. Boleh rujuk halaman “refund and return policy” untuk detail lebih lanjut.

Promosi Akhir Tahun

Pakej A

RM 90


/ pax
  • 1 X Unit Snocinus Aid+
  • 1 X Unit Drawstring Travel Bag
  • Free Postage RM15
  • Tiada Cabutan Bertuah

Pakej B

RM180
RM 130


/ pax
  • 2 X Unit Snocinus Aid+
  • 1 X Penyertaan Cabutan Bertuah
  • 2 X Unit Drawstring Travel Bag
  • Free Postage RM15

Pakej C

RM270
RM 150


/ pax
  • 3 X Unit Snocinus Aid+
  • 1 X Penyertaan Cabutan Bertuah
  • 1 X Unit Anti Snore Chin Strap
  • 2 X Unit Drawstring Travel Bag
  • Free Postage RM15
Lebih Jimat

TESTIMONI PENGGUNA

Disclaimer: Individual Results may vary, and testimonials are not claimed to represent typical results. All testimonials are real participants, and may not reflect the typical purchaser’s experience, and are not intended to represent or guarantee that anyone will achieve the same or similar results.

Tunggu apa lagi jom beli sekarang

Kalau digunakan secara konsisten, satu botol untuk sebulan penggunaan.

Ya, selamat di gunakan dan tiada side effect. Snocinus ni ada kelulusan KKM dan Halal dari jakim. Di perbuat daripada bahan semulajadi tak seperti kebanyakan Nasal Spray yang kebanyakan di pasaran yang mengandungi barang merbahaya terkawal seperti steroid. 

Bergantung pada tahap dengkur individu. Paling cepat nampak kesan seawal 1-2 hari penggunaan. Purata dalam 1 ke 2 minggu penggunaan.

Boleh. Tiada masalah tiada apa-apa kesan bahaya.

Tiada masalah, boleh gunakan macam biasa. Malahan Snocinus ni juga amat sesuai untuk pesakit asma. Boleh kurangkan asma yang ada. Cuma perlu sapu sekali di bahagian dada.

Snocinus ni untuk umur 3 tahun ke atas sahaja.

Amat sesuai jika di pakai ketika selsema teruk atau hidung tersumbat dan selesa di pakai ketika demam.

Segala permasalahan atau berkenaan produk boleh hubungi team kami di 60199343671.

Free Postage RM15

Penghantaran percuma di seluruh Malaysia (Jimat RM15)

100% Secure FPX Payment

Pembayaran online dilindungi 100% guna toyyibPay

Freegift berganda-ganda

Freegift akan diberikan untuk setiap pembelian!

SS Tribe Marketing

K10-05 Icon Residence Jalan Sultan Omar, 21030

Kuala Terengganu, Terengganu

60199343671

[email protected]

Copyright © 2023 Asuna.my I Powered by SS Tribe Marketing